جهان معاصر اگرچه در صنعت و تكنيك روبهجلو و پيشرفت است، اما در اخلاق و معنويات و رعايت حقوق و بينش و خودسازي غرق در كمبودها و تاريكيهاست. ماديگرايي و الحادپذيري حيات نسل معاصر را تهديد مينمايد و تحير و سرگردانيها را روزافزون كرده است.
بلا و بلكه بليّات اين تمدن به ظاهر آراسته و در باطن بيمحتوا، در مسلمانان نيز اثر كرده است و نسل جديد مسلمانان را هدف قرار داده است. دوري از هدايتهاي قرآن مجيد در چنين شرايطي بسيار خطرناك است.
شفاي همه امراض روحي ما و همه بشريت، آشنايي با هدايتهاي قرآن مجيد است كه بشر را از تاريكيها به نور و روشنايي و از سقوط در منجلابهاي فساد، نجات ميدهد.
قرآن، نور مبين و حبل متين و عروةالوثقی و دستور رستگاري و خلاصي از اوهام و خرافات و هدايت به انديشههاي تابناك و معارف عاليه حقيقيه است. براي ترويج و دعوت قرآن، هيچ وسيلهاي بهتر از
خود قرآن و نشر هدايتهاي آن نيست. هرچه بيشتر با قرآن آشنا شويم و به سايه قرآن پناه ببريم به مراتب بصيرت و آگاهي بيشتري نائل ميشويم.
حضرت رسول اكرم (ص) امت خود را با قرآن، از مهالك و سقوط در پرتگاهها بيمه فرموده است كه تا دنيا، دنياست و جهان پايدار است هر زمان ديديد فتنههاي گوناگون بهشما روي آورده و جهات عقلاني و انساني شما در خطر افتاده به قرآن بازگشت كنيد كه همه بلاها و تاريكيها مرتفع ميشود و جامعه شما نو و جديد ميشود.
حقير اين حركت بزرگ قرآني را كه در كشور با تأسيس دانشگاه علوم و معارف قرآن كريم انجام شده و المپياد قرآني را بسيار اميدبخش و موجب كمال رشد و شعور اسلامي و خدمت بزرگ به دنياي معاصر ميدانم و به سهم خود از همه عزيزاني كه افتخار اين خدمت بسيار نوراني را دارند تشكر و تقدير ميكنم.
اميدوارم با كوششهايي كه در اين راه انجام ميشود تحت عنايات عِدل عزيز قرآن حضرت بقيةالله ـ ارواح العالمين له الفداء ـ سرافراز باشيد.
لطفالله صافي
21 جماديالاولي 1432
5 اردیبهشتماه 1390