سه شنبه: 29/اسف/1402 (الثلاثاء: 9/رمضان/1445)

تحریف روایات درباره زیارت اهل‌بیت(ص)

س. عالم شیعه مجلسى مى‌گوید: روبرو ایستادن با قبر لازم است گرچه برخلاف جهت قبله باشد، یعنى وقتى به زیارت ضریح‌هاى خود مى‌روند و دو رکعت نماز زیارت مى‌خوانند، باید روبه قبر بخوانند گرچه قبله در سمت دیگرى باشد!

ج. کلام علّامه مجلسی را در اینجا تحریف کرده است[1] و آن را که ارتباطی به زیارت مقامات از نزدیک و حضور در آنجاها ندارد و مربوط به سلام به ائمه‌(علیهم‌السلام)  و در اینجا حضرت امام‌حسین‌(علیه‌السلام)  از راه دور است، به سلام، زیارت و نماز در نزد قبر معنا کرده است و این حرف نامربوط را گفته است.

نسبت به دور هم، این یکی از احتمالات لطیفه است که برحسب آیه شریفه (فَأَیْنَمَا تُوَلُّوا فَثَمَّ وَجْهُ اللّه)[2] مطرح کرده است.

عجیب است که در کتاب بیش از صد جلدی بحار‌الانوار، مثل این موارد را مورد ایراد قرار می‌دهند و از مطالب بسیار و بی‌شماری که چند جلد می‌شود؛ در اصول دین و اعتقادات صحیحه شیعه صرف‌نظر نموده است! و در این کتاب آن مرحوم به نقاط ضعف کلمات علمای اهل‌سنّت نیز پرداخته است.

 

اگر مرد جواب و پهلوان بحث و تحقیق هستید در آن مباحث غور کنید که اگر انصاف داشته باشید به‌سوی اهل‌بیت‌(علیهم‌السلام)  و هدایت‌های آنها به صراط مستقیم می‌گروید.

 


[1]. خلاصه آنچه مرحوم مجلسی گفته، این است که هنگام خواندن زیارت شایسته است رو‌به قبر امام باشی، هرچند این کار مستلزم آن باشد که پشت به قبله باشی (مجلسی، بحارالانوار، ج98، ص369 – 370)، این سیره همه مسلمانان جهان است خود سلفی‌ها هنگام سلام کردن بر پیامبر| و ابوبکر و عمر، رو‌به ضریح و پشت به قبله می‌ایستند و سلام می‌دهند این ربطی به خواندن نماز ندارد.

[2]. بقره، 115؛ «پس به هر سو رو كنید، خدا آنجاست!».

نويسنده: