سه شنبه: 28/فرو/1403 (الثلاثاء: 7/شوال/1445)

حفظ هویّت اسلامی

1. اوضاع و احوال چنان پیش آمده است كه رویارویی تازه‌ای بین اسلام و كفر را نشان می‌دهد؛ انقلاب اسلامی ایران، احیای تفكر اسلامی، گرایش مسلمانان به استقلال اسلامی و بازگشت به مجد و عظمت دیرین و خلاصه بیداری و هشیاری فراگیر به‌خصوص در طبقة جوان و تحصیل‌كرده و موارد دیگر موجب شده كه دشمنان

 

اسلام، كه تقریباً پس از جنگ جهانی اول بر كشورهای پهناور اسلامی مستقیم یا غیرمستقیم مسلّط شده و آنها را با تشكیل حكومت‌های دست‌نشانده زیر نفوذ خود قرار داده بودند، از قطع نفوذ و سلطة خود بیمناك شوند و ازاین‌رو در مقام معارضه و كوبیدن مسلمانان و صدای اسلام‌خواهی برآمده و با تبلیغات گسترده و وسایل گوناگون ظاهری و سرّی، سیاسی و اقتصادی و‌ حتّی توسل به نیروی نظامی، با تمام توان عمل می‌كنند. باید مسلمانان را به استقامت، صبر، پایداری و امیدواری به نصرت خدا و غلبه بر اعدا، تشویق و ترغیب نمود.

از امور مهمّی كه باید هر مسلمان آن را وظیفة بزرگ و اساسی خود بداند، حفظ هویّت اسلامی است كه همواره و به‌خصوص در این قرن اخیر، تغییر یا خدشه‌دارشدن و كمرنگ‌شدن آن را دشمنان، سیاست اصلی خود برای تسلّط بر مسلمانان و از بین بردن استقلال اسلامی می‌دانند؛ ضدّیّت با هویّت اسلامی را در همة رشته‌ها و شعب مختلف تمدّن اسلامی فعّال كرده و كم‌وبیش در كشورهای اسلامی به تضعیف آن به‌طور رسمی با تغییر آن نائل شده‌اند.

غرب‌گرایی و پیروی از عادات و رفتار غربی‌ها و تقلید از آنها حتّی در لباس و امور به‌ظاهر كوچك تا برسد به امور مهم مانند ترویج اختلاط زن و مرد، عنوان‌ها و شعارهایی مثل رفع تبعیض از زنان یا به بهانة آزادی بیان و آزادی مطلق، بعضی احكام شرع را زیر سؤال بردن

 

و ترویج موسیقی، نوازندگی، ملاهی، تشویق فراوان به‌اصطلاح خودشان از هنرمندان بی‌اعتنا به شرع و تنازل از شعارهای اسلامی، همه حركت به‌سوی تغییر هویت اسلامی یا تضعیف آن می‌باشد.

باید به مسلمان‌ها هشدار داده شود كه به خطرات این گرایش‌های غرب‌مآبانه كه متأسّفانه گسترده می‌شود، توجه داشته باشند و هویت اسلامی‌شان را از جان خود هم عزیز‌تر بدانند و در همه جا و در همه مواضع به آن ملتزم و متعهّد باشند و به آن افتخار كنند؛ به اسلام، به قرآن، به تشیّع، به ولایت ائمّه(علیهم‌السلام)  افتخار كنند و تمدّن و اخلاق اسلامی را برتر از هر تمدّن، اخلاق و مدنیّت بدانند.

ما به عزّت تشیّع، عزّت عزاداری سیّدالشّهدا(علیه‌السلام)، به اصحاب آن حضرت، به حضرت عباس، به حبیب بن مظاهر، به مسلم بن عوسجه، و به حجر بن عدی و مفاخر بزرگ اسلام و تشیّع، به همه افتخار می‌كنیم.

﴿وَ لِلّٰهِ الْعِزَّةُ وَ لِرَسُولِهِ وَ لِلْمُؤْمِنِینَ‏﴾.[1]
 

[1]. منافقون، 8. «عزّت از آن خدا و رسول او و مؤمنین است».

موضوع: 
نويسنده: