سه شنبه: 29/اسف/1402 (الثلاثاء: 9/رمضان/1445)

ظهور انتظار واقعی در جامعه با التزام به احکام اسلامی

در انتظار حضرت بقیةالله - ارواح العالمین له الفداء - بودن، باید از جامعه منتظر، ظاهر و آشكار باشد؛ شكستن حریم‌های دینی و گرایش به فرهنگ غرب، ضدّ انتظار و عبور از خطّ‌قرمزهای قرآنی است. انتظار باید عینیّت داشته باشد نه فقط حجاب، بلكه انتظار در همه‌جا باید ظاهر باشد؛ به‌خصوص در جراید، صداوسیما و در همایش‌ها و...

به‌طور مثال اگر كسی شخص عالی‌مقام را دعوت كرده باشد و منتظر مقدمش باشد برای پذیرایی او آنچه موجب خشنودی اوست فراهم می‌كند؛ جامعه منتظر هم باید اگر منتظر است، آماده پذیرایی باشد.

از آن یگانه‌مرد خدایی حضرت مهدی‌(علیه‌السلام) چگونه باید و چگونه می‌خواهیم پذیرایی كنیم و مدّعی انتظار باشیم؟ یقیناً با صداقت، با امانت، با برادری، با مروّت و ایثار، با علم و معرفت، با تقوا و پرهیزكاری و با التزام به اسلام می‌توانیم منتظر باشیم.

 

انتظار از شخصی مثل ولیّ خدا، با گناه، با خیانت، با بی‌تعهّدی‌های اخلاقی، با موسیقی و كنسرت و تشویق اهل ملاهی و مناهی هرگز محقّق نخواهد شد و جامعه‌ای كه این رفتارهای زشت را به اسم هنر و عناوین دیگر ترویج می‌نماید جامعه منتظر نیست.

امید است ما درضمن برنامه‌های جشن میلاد و تعظیم دهه مهدویّت به این حقایق برسیم و جلوه انتظار را در همه‌ برنامه‌ها شایع و ظاهر سازیم. به امید حركت بیشتر و جامعه‌ای صددرصد مهدوی.

﴿إِنَّهُمْ یَرَوْنَهُ بَعِیدًا * وَنَرَاهُ قَرِیبًا﴾[1]

اَلسَّلَامُ عَلَیْكُمْ وَرَحْمَةُاللهِ وَبَرَكَاتُهُ.

شعبان‌المعظم 1431

لطف‌الله صافی[2]

 


[1]. معارج، 6 – 7. «آنها آن روز را دور می‌بینند و ما آن را نزدیک می‌بینیم».

[2]. پیام به مناسبت فرا رسیدن دهه فرخنده مهدویّت و كنفرانس گسترش فرهنگ حجاب و عفاف در عصر انتظار، قم، نیمه شعبان‌المعظم 1431هـ. ق.

موضوع: 
نويسنده: