جمع كثیری از طلاب و روحانیون اداره كل اعزام مبلغ سازمان اوقاف، طلاب امور مساجد و مربیان عقیدتی نیروی انتظامی سراسر كشور صبح روز سه شنبه 12/8/88 با حضور در دفتر حضرت آیت الله العظمی صافی با معظم له دیدار و از بیانات ارزشمند ایشان استفاده كردند.
حضرت آیت الله العظمی صافی در ابتدای بیاناتشان به تشریح و تبیین وظایف روحانیون پرداختند و فرمودند: رسالت روحانیت تعظیم شعائر، هدایت و رساندن احكام خداوند به مردم است و اگر این وظایف مورد غفلت قرار گیرد روحانیت مانند درختی خواهد بود كه ثمری نداشته و بیفایده است.
ادامه مطلب
لینك مرتبط: تصاویر دیدار
جمع كثيري از طلاب و روحانيون اداره كل اعزام مبلغ سازمان اوقاف، طلاب امور مساجد و مربيان عقيدتي نيروي انتظامي سراسر كشور صبح روز سه شنبه 12/8/88 با حضور در دفتر حضرت آيت الله العظمي صافي با معظم له ديدار و از بيانات ارزشمند ايشان استفاده كردند.
حضرت آيت الله العظمي صافي در ابتداي بياناتشان به تشريح و تبيين وظايف روحانيون پرداختند و فرمودند: رسالت روحانيت تعظيم شعائر، هدايت و رساندن احكام خداوند به مردم است و اگر اين وظايف مورد غفلت قرار گيرد روحانيت مانند درختي خواهد بود كه ثمري نداشته و بيفايده است.
ادامه مطلب
لينك مرتبط: تصاوير ديدار
[Unknown Object]
جمع كثيري از طلاب و روحانيون اداره كل اعزام مبلغ سازمان اوقاف، طلاب امور مساجد و مربيان عقيدتي نيروي انتظامي سراسر كشور صبح روز سه شنبه 12/8/88 با حضور در دفتر حضرت آيت الله العظمي صافي با معظم له ديدار و از بيانات ارزشمند ايشان استفاده كردند.
حضرت آيت الله العظمي صافي در ابتداي بياناتشان به تشريح و تبيين وظايف روحانيون پرداختند و فرمودند: رسالت روحانيت تعظيم شعائر، هدايت و رساندن احكام خداوند به مردم است و اگر اين وظايف مورد غفلت قرار گيرد روحانيت مانند درختي خواهد بود كه ثمري نداشته و بيفايده است.
معظم له حضور علما و روحانيون را عامل استقرار دين در جامعه خواندند و افزودند: اگر حضور روحانيت نباشد به مرور روحيه مردم تغيير ميكند و يك حال انقراض براي مسائل ديني و هويت اسلامي پديد ميآيد و سنتهاي اسلامي فراموش ميشود.
ايشان با تأكيد بر حضور روحانيون در عرصههاي تبليغي اظهار داشتند: عزيزاني كه ميتوانند در عرصههاي تبليغ موثر باشند، با لشكر محمد و آل محمد صلي الله عليه و آله و سلم همكاري كنند تا معارف اهل بيت در دنيا بسط و گسترش پيدا كند و در اين امر ابتدا بايد خود شيعيان در حد كامل به معارف اهل بيت عليهم السلام آشنا باشند.
مرجع تقليد شيعيان، علما و حوزههاي علميه را پاسداران دين دانستند و بيان داشتند: دين بايد در اين مملكت حاكميت پيدا كند و مردم به دين گرايش داشته باشند و تبليغاتهاي ضد ديني خنثي شده و به گونهي باشد كه آنهايي كه ميخواهند به دين مردم ضربه بزنند و عقايد و شخصيت ديني مردم را كمرنگ كنند، مأيوس شوند.
ايشان تهاجم ضد اسلامي و ضد شيعي ناشي از انديشههاي افراطي فرق باطله را مورد ارزيابي قرار دادند و فرمودند: در عصري كه هر كسي ميتواند با كمك گرفتن از فنآوريهاي روز انديشههاي واهي خود را در جهان بيان كند و آن را ترويج دهد، ما نيز بايد به بسط و گسترش مكتب اهل بيت عليهم السلام كه مكتب حق است بيانديشيم.
معظم له وجود مساجد در همه نقاط كشور و در مناطق و مسيرهاي بين شهري را نمونهاي از امر به معروف و نهي از منكر دانستند و افزودند: وجود مساجد و روحانيون در همه جا موجب ميشود كه مردم هدايت پيدا كرده و دين مردم حفظ شود و در دنيا و آخرت مردم تأثير دارد.
ايشان با بيان اينكه اساس دنيا و آخرت دين است بيان داشتند: اساس همه چيز دين است و آن هم دين اسلام و مكتب اهل بيت عليهم السلام. معظم له ادامه دادند: نهج البلاغه، صحيفه سجاديه و بحارالانوار و اين همه سرمايه كه ما داريم و در اختيار ما است و با اين منابع غني كه در اين مكتب يافت ميشود ما نياز به هيچ كس نداريم و ميتوانيم با اين مكتب پاسخگوي نيازمنديهاي روحي و معنوي مردم باشيم.
ايشان در ادامه به كتاب ناسخ التواريخ اشاره كردند و فرمودند: در اين كتاب شش هزار حكمت از حضرت رسول اكرم صلي الله عليه و آله وسلم آمده است كه كه در هر موضوع و مطلب اخلاقي كه بخواهيم در اين احاديث شريفه وجود دارد.
مرجع تقليد شيعيان با بيان اينكه هر چيزي غير از اسلام باشد ما قبول نداريم و قرآن و احكام اسلام و هدايتهاي محمد و آل محمد براي ما بس است، اظهار داشتند: امروز دشمنان اسلام متوجه شدهاند كه اسلام يك قدرتي است كه مافوق تمام قدرتهاست و اگر جلو بيايد همه را متصرف ميشود و دشمنان چه از خارج و چه از داخل در مقام هستند كه جلوي اين را بگيرند.
ايشان با اشاره به اهميت حضور روحانيون در مناطق دور افتاده فرمودند: چه عبادتي از اين بالاتر است كه انسان يك نفر را هدايت كند و روايت است كه اگر كسي يك نفر را هدايت كند بهتر است بر او از آنچه آفتاب بر او بتابد و هيچ عبادتي از اين بالاتر نيست.
معظم له با بيان اينكه ثواب حضور روحانيون در مناطق محروم كمتر از فرائضي چون حج نيست خاطرنشان كردند: بايد هر طلبهاي خود را اخلاقاً موظف بداند كه اقلاً سالي ده روز را تبليغ رفته و در مناطق محروم و دور افتاده مردمي كه تشنه معارف اهل بيت هستند سيراب كنند.
ايشان با بيان اينكه اسلام دين فطرت است و مردم دنيا تشنه حقايق هستند، ادامه دادند: هر چند جهان تا يك حدي تحت پوشش اسلام قرار دارد ولي ما بايد به گونهاي برنامهريزي كنيم كه اسلام و تشيع را به دنيا ارائه كنيم و با توجه به وسايل ارتباطي جديد كه به وجود آمده است اين ميسر است .
معظم له حضور روحانيون در نهادهاي مختلف از جمله نيروي انتظامي را مايه آثار و بركات معنوي دانستند و افزودند: براي منبر و سخنراني دو مطلب مهم لازم است؛ يكي قرآن و ديگري روايت و حديث ؛ كه لازم است طلاب در امر تبليغ به اين امر توجه داشته باشند و آيات و روايات اعتقادي و اخلاقي را حفظ باشند.
مرجع تقليد شيعيان با توجه به اعلاميههاي حقوق بشر قرآن كه ضد تبعيض نژادي ميباشند، فرمودند: در اسلام تبعيض نژادي از بين رفته و مسلمانان از هر رنگ و نژاد و ملّيت مختلفي كه باشند با يكديگر برادر و برابرند و در همين حوزهي علميه قم طلاب از نژادهاي گوناگون هستند كه همه باهم مشغول تحصيل علوم و معارف ديني ميباشند.
ايشان در خاتمه فرمودند: روحانيت بايد خود را سرباز امام زمان دانسته و براي جلب رضايت آن وجود مقدس تلاش و زحمت بكشند . ان شاء الله همه ما مشمول دعاي خير آن حضرت بوده باشيم.