مدیران و مهندسان صنعت برق استانهای تهران و قم صبح روز چهارشنبه 30/10/88 با حضور در دفتر حضرت آیت الله العظمی صافی با معظم له دیدار كردند.
در این دیدار معظم له با اشاره به اهمیت و جایگاه صنعت برق در میان صنایع فرمودند: یكی از مهمترین صنعتها و مادر صنایع، صنعت برق است كه همه به آن نیاز دارند.
ایشان در ادامه با بیان روایتی مبنی بر این كه «مسلمانان سعی كنند در كلیهی امور خودكفا باشند و نیاز به غیر نداشته باشند» ادامه دادند: هر چند بینیازی مطلق نمیشود و همه به یكدیگر نیاز دارند ولی باید سعی كرد كه نیازهای اساسی جامعه برطرف شود و یا نیاز به بیگانه، حداقل باشد تا موجبات خوشنودی امام زمان ارواحنا فداه فراهم آید كه جامعه مسلمانان آبرومند هستند و حیثیاتشان محفوظ و برقرار است.
مديران و مهندسان صنعت برق استانهاي تهران و قم صبح روز چهارشنبه 30/10/88 با حضور در دفتر حضرت آيت الله العظمي صافي با معظم له ديدار كردند.
در اين ديدار معظم له با اشاره به اهميت و جايگاه صنعت برق در ميان صنايع فرمودند: يكي از مهمترين صنعتها و مادر صنايع، صنعت برق است كه همه به آن نياز دارند.
ايشان در ادامه با بيان روايتي مبني بر اين كه «مسلمانان سعي كنند در كليهي امور خودكفا باشند و نياز به غير نداشته باشند» ادامه دادند: هر چند بينيازي مطلق نميشود و همه به يكديگر نياز دارند ولي بايد سعي كرد كه نيازهاي اساسي جامعه برطرف شود و يا نياز به بيگانه، حداقل باشد تا موجبات خوشنودي امام زمان ارواحنا فداه فراهم آيد كه جامعه مسلمانان آبرومند هستند و حيثياتشان محفوظ و برقرار است.
[Unknown Object]
مرجع تقليد شيعيان با اشاره به اينكه «جامعهي اسلامي نبايد در اين رشتهها كه تمدن بشري امروز ارتباط مستقيم با اين صنايع دارد، كمبود داشته باشد» افزودند: هر چه ما جلو باشيم باعث افتخار است و بايد افرادي داشته باشيم كه بتوانند برجستگيهاي خاصي را به دنيا ارائه دهند.
حضرت آيت الله العظمي صافي در بخش ديگري از سخنان خود به ارتباط علم و اخلاق پرداختند و فرمودند: ايمان و اخلاق و معنويات اساس افتخارات بشريت است و آدميت و ارزشهاي انساني به اين است كه در امور معنوي پيشرفت داشته باشد ولي همهي اينها به هم ارتباط دارند و اگر كسي تلاش كند كه مملكت و جامعه اسلامي پيشرفت كند و خودكفا باشد اين تلاش، ثواب و اجر دارد.
ايشان خدمت به بندگان خدا را يكي از وظايف هر مسلماني دانستند و افزودند: در همهي اين رشتهها بايد، عنايت ويژهاي به مردم ضعيف باشد تا معلوم باشد مردم ضعيف و محروم، فراموش نشدهاند و افراد جامعه مسلمان در حد توان به آنها كمك ميكنند.
معظم له با بيان روايتي ادامه دادند: در روايت است كه بالاتر از اين اعمال نيست؛ يكي ايمان به خدا و ديگري منفعت رساندن به بندگان خدا؛ و اساس صنعت برق، منفعت رساندن به بندگان خداوند متعال است و از اين جهت كار شما شرعي و مطبوع و مطلوب خداوند و پيغمبر است.