جمعه: 31/فرو/1403 (الجمعة: 10/شوال/1445)

قرآن پناه جهانیان

جهان معاصر اگرچه در صنعت و تكنیك روبه‌جلو و پیشرفت است، اما در اخلاق و معنویات و رعایت حقوق و بینش و خودسازی غرق در كمبودها و تاریكی‌هاست. مادی‌گرایی و الحاد‌پذیری حیات نسل معاصر را تهدید می‌نماید و تحیر و سرگردانی‌ها را روزافزون كرده است.

بلا و بلكه بلیّات این تمدن به ‌ظاهر آراسته و در باطن بی‌محتوا، در مسلمانان نیز اثر كرده است و نسل جدید مسلمانان را هدف قرار داده است. دوری از هدایت‌های قرآن مجید در چنین شرایطی بسیار خطرناك است.

شفای همه امراض روحی ما و همه بشریت، آشنایی با هدایت‌های قرآن مجید است كه بشر را از تاریكی‌ها به نور و روشنایی و از سقوط در منجلاب‌های فساد، نجات می‌دهد.

قرآن، نور مبین و حبل متین و عروةالوثقی و دستور رستگاری و خلاصی از اوهام و خرافات و هدایت به اندیشه‌های تابناك و معارف عالیه حقیقیه است. برای ترویج و دعوت قرآن، هیچ وسیله‌ای بهتر از

 

خود قرآن و نشر هدایت‌های آن نیست. هرچه بیشتر با قرآن آشنا شویم و به سایه‌ قرآن پناه ببریم به مراتب بصیرت و آگاهی بیشتری نائل می‌شویم.

حضرت رسول اكرم (ص) امت خود را با قرآن، از مهالك و سقوط در پرتگاه‌ها بیمه فرموده است كه تا دنیا،‌ دنیاست و جهان پایدار است هر زمان دیدید فتنه‌های گوناگون به‌شما روی ‌آورده و جهات عقلانی و انسانی شما در خطر افتاده به ‌قرآن بازگشت كنید كه همه بلاها و تاریكی‌ها مرتفع می‌شود و جامعه شما نو و جدید ‌می‌شود.

حقیر این حركت بزرگ قرآنی را كه در كشور با تأسیس دانشگاه علوم و معارف قرآن كریم انجام شده و المپیاد قرآنی را بسیار امید‌بخش و موجب كمال رشد و شعور اسلامی و خدمت بزرگ به ‌دنیا‌ی معاصر می‌دانم و به ‌سهم خود از همه عزیزانی كه افتخار این خدمت بسیار نورانی را دارند تشكر و تقدیر می‌كنم.

امیدوارم با كوشش‌هایی كه در این راه انجام می‌شود تحت عنایات عِدل عزیز قرآن حضرت بقیة‌الله ـ ارواح العالمین له الفداء ـ ‌سرافراز باشید.

لطف‌الله صافی

21 جمادی‌الاولی 1432

5 اردیبهشت‌ماه 1390

 

نويسنده: