جمعه: 31/فرو/1403 (الجمعة: 10/شوال/1445)

دعوت همگانی

بلکه دعوت اسلامی دعوت جهانی[1] و تشریعات آن برای همه و

 

هدایت جمیع زن و مرد، غنیّ و فقیر، سیاه و سفید، شهری و دهاتی و کلّیه طبقات و اصناف است.

پیامبر اسلام‌(ص) رحمت خدا برای جهانیان و مبعوث به عالمیان بود، و رسالتش آزادساختن همه انسان‌ها از یوغ عادات زشت، و استثمار و استعباد، و دعوت به توحید، مکارم اخلاق و احترام به حقوق و شرف انسانیّت می‌باشد.

دعوت به یکتاپرستی و راهنمایی عموم به بهترین روش عالی انسانی که منتهی به اتّحاد و برداشتن فاصله‌ها و رفع تبعیضات گوناگون می‌شود و کوشش برای تأسیس یک جامعه جهانی و تشکیل مدینه فاضله‌ واقعی از مختصّات اسلام است.

ریشه تمام اختلافات، شرک و انصراف از خدای یگانه و پرستش غیر خدا است.

تشکیل حکومت‌ها با سیستم‌های مختلف و برنامه‌های متضادّ و قوانین متخالف، همه ناشی از عدم درک معنای توحید، محدودیّت وضع تربیت و دیدگاه بصیرت افراد است، توجّه به فلسفه رسالت جهانی اسلام و عقیده توحید، دیدگاه بصیرت را وسیع می‌سازد که همه نقاط و همه انسان‌ها را از پشت پرده‌های ضخیم مرزها، زبان‌ها و نژادها ببینیم و اطمینان داشته باشیم که در سایه تعالیم عالی اسلام یک جامعه جهانی تأسیس گردد.

 


[1]. رجوع شود به قرآن كریم آیات متعدّدی مانند: ﴿وَما أَرْسَلْناكَ إلَّا رَحْمَةً لِلْعَالَمِینَ﴾ (انبیاء، 107) و ﴿إِنْ هُوَ إِلَّا ذِكْرٌ لِلْعَالَمِینَ﴾ (ص87؛ تکویر، 27) و ﴿قُلْ یا أَیُّهَا النَّاسُ إِنِّی رَسُولُ اللهِ إِلَیكُمْ جَمِیعاً﴾ (اعراف، 158) و ﴿وَمَنْ یَبْتَغِ غَیرَ اْلإِسْلَامِ دِیناً فَلَنْ یُقْبَلَ مِنْهُ﴾ (آل‌عمران، ‌85) كه به رسالت عامّه آن حضرت دلالت و صراحت دارند.

موضوع: 
نويسنده: 
کليد واژه: