سه شنبه: 29/اسف/1402 (الثلاثاء: 9/رمضان/1445)

مرد  ولایت[1]

 

بسم الله الرحمن الرحیم

قال رسول الله(ص):

«ذِکرُ اللهِ  عِبَادَةٌ،  وَذِکْری وَذِکرُ عَلیٍّ عِبَادَةٌ».[2]

الْحَمْدُ للهِ الَّذی جَعَلَنا مِنَ المُتَمَسِّکینَ بِولایَةِ أَمِیرِ المُؤْمِنینَ وَالْأَئمَّةِ المَعْصُومینَ عَلَیْهِمُ‌ السَّلَامُ لَاسیَّمَا مَوْلَانَا وَصَاحِبِ أَمْرِنَا بقیَّةِ اللهِ فِی الْأَرَضینَ أَرْوَاحُ الْعَالَمینَ لَهُ الفِداءُ.[3]

 

السلام علیکم ورحمة الله وبرکاته

با عرض ادب و احترام به عزیزان و نخبگانی که در این همایش ولایی و جلسه‌ نورانی با حضور خود نکوداشت یکی از شخصیّت‌های علم و فضیلت و خادمان مخلص مکتب اهل‌بیت(ع) و احیاگر اسناد محکم و متواتر ولایت حضرت امیرالمؤمنین(ع) را گرامی داشته‌اند، چند کلمه‌ای پیرامون غدیر و کتاب‌هایی که در ارتباط با این حدیث متواتر و مسلّم بین‌ الفریقین نگاشته شده و بسط و گسترش آن، ‌که در مصادر مختلف و علوم اسلامی وارد شده است تقدیم می‌دارم.

 

[1]. این پیام به همایش نکوداشت علّامه امینی صاحب الغدیر در ذى‌‌الحجة الحرام سال 1432 هجری قمری صادر شده است.

[2]. مفید، الاختصاص، ص224؛ بحرانی، البرهان، ج5، ص622؛ محدّث نوری، مستدرك‏ الوسائل، ج5، ص283، ابواب ذکر، ب1، ح5861؛ مجلسی، بحار الانوار، ج36، ص370، ب41، ح234؛ ج91، ص96، ب29، ح58. «پیامبر خدا(ص) فرمود: یاد خدا عبادت است و یاد من و یاد علی(ع) عبادت است».

[3] . «سپاس خدایی  را که ما را از پیروان ولایت امیرمؤمنان و امامان معصوم(ع) قرار داد به‌ویژه مولایمان و صاحب امرمان بقیة الله در روی زمین که جان همه عالمیان فدای او باد».

موضوع: 
نويسنده: 
کليد واژه: