بسمه تعالى وله الحمد
پس از رحلت رسول خدا(ص) و شهادت اميرالمؤمنين و سيدالشهدا(علیهما السلام)‘ تا امروز، ريشة تمام حركات و نهضتهاى شيعه و مسلمين، عليه باطل و استثمارگران، همين فلسفة اجتماعى انتظار و عقيده به ادامه مبارزه حقّ و باطل تا پيروزى مطلق بوده است.
از متن کتاب
انتظار، حالتى است كه از تركيب ايمان و اعتقاد به مبانى دين و ولايت امامزمان(عج) و شوق و علاقه به ظهور و حكومت و زيست و همراهى با اهلبيت(علیهم السلام)، تنفر از وضع موجود (غيبت امام) و توجّه به نقص و فساد و تباهى آن سرچشمه گرفته، و در وجود انسان شعله مىكشد و انواع دگرگونىها را در حالت قلبى، انديشه و آمال انسانى، رفتار فردى و تلاش اجتماعى انسان ايجاد مىنمايد كه بحث و سخن از آنها نيازمند به حال و مجال بيشترى است.
اين كتاب كه در مقام بيان ارزش و اهمّيت انتظار مؤمنين براى ظهور
مولا، حضرت ولىّ عصر امامزمان(عج) مىباشد، در بررسى اثرات انتظار، به تبيين تأثيرات اجتماعى آن پرداخته، اين امر را از زواياى گوناگون روشن مىسازد، و تعهدات و وظايف يك منتظر را در قبال مقدمات ظهور و جامعة جهانى و مسلمين آشكار مىگرداند.
اين كتاب كه نخستينبار، سالها پيشتر از اين، در دورة ننگين طاغوت منتشر شده بود، هماكنون براى بار ديگر با تغييراتى اندك به خدمت منتظران و علاقهمندان به آستان قدس امامزمان، حضرت ولى عصر(عج) تقديم مىگردد.
«سپاس خدا را كه بيمناكان را آسودگی و ايمنى، و شايستگان را رهايى مىبخشد و مستضعفان را بالا میبرد و بلندمرتبه مىگرداند، و مستكبران را خوار و پست و پادشاهانى را هلاك مىكند، و ديگران را بهجاى آنها مىنشاند».
«او كسی است كه رسولش را با هدايت و آيين حق
فرستاد، تا آن را بر همه آيينها غالب گرداند، هرچند مشركان كراهت داشته باشند!».
«در «زبور» بعد از ذكر (تورات) نوشتيم: بندگان شايستهام وارث (حكومت) زمين خواهند شد!».
قال رسول الله(ص):
«سه صفت است كه در هركس باشد، شيرينى ايمان را چشيده است:
1ـ خدا و پيامبر خدا نزد او، از هر چيز و هركس محبوبتر باشند.
2ـ هركس را دوست دارد، براى خدا دوست داشته باشد.
3ـ بعد از نعمت اسلام، از بازگشت به كفر (ارتداد و ارتجاع) كراهت داشته باشد، چنانچه افكندهشدن در آتش را كراهت دارد».