بسيار مايه افتخار و سرافرازي است كه دانشگاهيان كشور در صف مقدم دعوت جهانيان به قرآن هستند.
بايد چنين باشد، بايد علما، دانشمندان و اساتيد علم و فرهنگ، پرچمدار گرايش و عمل به قرآن مجيد باشند؛ به آفتاب توان ديد كه آفتاب كجاست.
قرآن كريم همانگونه كه كتاب علم و معرفت است، كتاب اخلاق، كتاب عمل و احترام و ترقي و پيشرفت و فتح قلّههاي كمالات است.
اين غناي قرآني با ولايت اهلبيت(علیهم السلام) (ثقلين)، شيعه را از انحراف، ضلالت و تفسيرهاي تحريفآميز ديگران، و تأويلهاي صوفيانه مصون و محفوظ نموده است.
در مكتب قرآن مجيد توقف و سكون نيست. ظلم و حقكشي و استضعاف محكوم است. با شعار «النَّاسُ كُلُّهُمْ سَوَاءٌ كَأَسْنَانِ الْمشْط»[1] همه باهم بايد هممقصد و پشتيبان، همكار و همراه به جلو برويد؛
در پايان از خداوند متعال مسئلت دارم شما عزيزاني كه زندگي خود را با قرآن و آيات نوراني آن پيوند دادهايد و به دنياي متمدن امروز - كه از معنويّت و اخلاق دور است - اعلام ميداريد كه تنها راه رسيدن به كمالات انساني و حقيقت انسانيت در عمل به دستورات آسماني قرآن كريم است، در اين راه مستقيم بيشازپيش موفق بدارد و همه را مشمول دعاي خير حضرت بقيةالله الاعظم ـ ارواح العالمين له الفداء ـ (عِدل قرآن كريم) قرار دهد.
و السلام عليكم و رحمةالله و بركاته.
لطفالله صافي
20 شعبانالمعظم 1433
[1]. جاحظ، العثمانیه، ص207؛ کحلانی، نزهةالناظر، ص39. ر.ك: ابنشعبه حرانی، تحفالعقول، ص368؛ خطیب بغدادی، تاریخ بغداد، ج7، ص62؛ متقی هندی، کنزالعمال، ج9، ص38. «تمام مردم، همانند دندانههای شانه یکسان هستند».
[2]. زلزال، 7. «پس هركس هموزن ذرّهاى كار خير انجام دهد آن را مىبيند»!
[3]. نجم، 39. «براى انسان بهرهاى جز سعى و كوشش او نيست».
[4]. فاطر، 19 ـ 22. «نابينا و بينا هرگز برابر نيستند، و نه ظلمتها و روشنايى، و نه سايه (آرامبخش) و باد داغ و سوزان، و هرگز مردگان و زندگان يكسان نيستند!»