رسول الله صلى الله علیه و آله :شَعبانُ شَهری و رَمَضانُ شَهرُ اللّهِ فَمَن صامَ شَهری كُنتُ لَهُ شَفیعا یَومَ القِیامَةِ پیامبر صلى الله علیه و آله :شعبان ، ماه من و رمضان ماه خداوند است . هر كه ماه مرا روزه بدارد ، در روز قیامت شفیع او خواهم... بیشتر
سه شنبه: 16/خرد/1402 (الثلاثاء: 17/ذو القعدة/1444)

غدیر، فرصت تجدید میثاق با ولایت

عزیزان و بزرگان فرهیخته،

عید سعید غدیر فرصتی بسیار عزیز برای تجدید میثاق با ولایت و بررسی سخنانی است که رسانه‌ها، پیرامون این حادثه بزرگ تاریخی به‌صورت نفی و اثبات پخش می‌نمایند و بی‌وقفه، شب و روز ادامه دارد.

هرچند در این رودررویی و طرح نظرات، پایه‌های محکم مذهب و حقّانیّت مبانی اسلام و تشیع، استوارتر گشته و حق ظاهرتر می‌شود ولی باید در این ایستگاه و جایگاه، مردان محقّق و باسابقه، میدان‌داری نمایند و با حفظ وقار لازم در مباحث، کمال حق‌پژوهی پیروان اهل‌بیت(ع) را نشان دهند.

موضوع: 
نويسنده: