سه شنبه: 29/اسف/1402 (الثلاثاء: 9/رمضان/1445)

23
ضرورت شناخت ابعاد مهدویت
و چگونگی تألیف کتاب منتخب الاثر
[1]

بسم الله الرحمن الرحیم

«اللَّهُمَّ كُنْ لِوَلِیِّكَ الحجَّة بن الحَسَنْ صَلَوَاتُكَ عَلَیْهِ وَعَلَی آبَائِهِ فِی هَذِهِ السَّاعَةِ وَفِی كُلِّ سَاعَةٍ وَلِیّاً وَحَافِظاً وقَائِدَاً وَنَاصِراً وَدَلِیلاً وَعَیْناً حَتَّى تُسْكِنَهُ أَرْضَكَ طَوْعاً وَتُمَتِّعَهُ فِیهَا طَوِیلاً»؛

«أَلَّلهُمَّ بَلِّغْهُ مِنَّا تَحیَّةَ وَسَلاماً».

بنده بسیار تشکر می‌کنم از اظهار لطف آقایان که بنده را به زیارت خودشان نائل فرمودند، واقعاً تشکر می‌کنم. خیلی اسباب خوشحالی و مسرّت و تقدیر برای بنده فراهم شد. امیدوارم همه مشمول عنایات و توجهات حضرت ولیّ عصر عجّل الله تعالی فرجه الشریف و روحی و ارواح العالمین له الفداء قرار داشته باشید و در این امر مهم و خدمت بزرگی که عهده‌دار شده‌اید موفقیت‌های بزرگ نصیب شما شود و بتوانید قدم‌های بزرگ بردارید و بر همۀ جوانب و نواحی این موضوع احاطه پیدا کنید و خدمات ارزنده‌ای انجام دهید.

مردم را به فرهنگ مهدویت که اساس همۀ مطالب و روح دین و ایمان و ولایت است بیشتر آشنا کنید، این کار بسیار بزرگی است، هر‌کسی که وجودش را اختصاص

 

دهد برای خدمت به حضرت ولیّ عصر(عج) و ملازمان و چاکران حضرت افتخار بزرگی نصیب او شده است و نمی‌شود گفت چیزی از این بالاتر وجود دارد.

صاحب همۀ مراکزی که ما داریم اعمّ از حوزه‌ها و دیگر مراکز وجود مقدس حضرت ولیّ عصر(عج) است و این برای ما خیلی کمبود است که ایشان را نشناسیم و نسبت به ابعاد مختلف و مطالب مربوط به وجود مقدس آن حضرت کمبود داشته باشیم.

البته ما نمی‌توانیم آن‌طور که باید و شاید نسبت به مقام مقدس حضرت ولی‌ّعصر(عج) معرفت پیدا کنیم. ما للتراب و ربّ الارباب، اما به قول شاعر:

اندر آن موکب که بر پشت صبا بندند زین
 

 

 

با سلیمان چون برانم من که مورم مرکب است
 

     
 

باید اشخاص و افرادی مثل شیخ طوسی، صدوق، نعمانی و یا بالاتر از اینها بیایند در این امور عرض وجود کنند بالاخره ما هم می‌خواهیم ریزه‌خوار خوان نعمت آن بزرگان باشیم، امیدواریم از برکات وجود آنها استفاده کنیم و وابستگی‌هایی نسبت به مقام مقدس حضرت ولیّ عصر(عج) پیدا کنیم.

این برنامۀ تخصصی که شما دارید بسیار مهم است و باید قدر خودتان را بدانید، این توفیق را به همه کس نمی‌دهند، توفیقی است که گویا از عالم غیب افاضه می‌شود تا انسان بتواند در این مسلک و صنف قرار گیرد و ابعاد مسألۀ مهدویت را بررسی کند و در هر حدی که بتواند آگاه و مطلع شود، این از توفیقاتی است که انسان باید بداند مستقیماً از طرف خداوند نصیب او شده است.

 

[1]. دیدار مسئولین و دانش‌پژوهان مرکز تخصصی مهدویت با حضرت آیت‌الله العظمی صافی گلپایگانی‌مدظله‌العالی در تاریخ 18 خرداد 1388.

موضوع: 
نويسنده: