البته ما نمیتوانيم به آن حد برسيم، آن مرحله خاص حضرت رسول(ص) است، ولي در هر حدي که بتوانيم بايد امربهمعروف و نهيازمنکر کنيم. اميرالمؤمنين(ع) ميفرمايد:
اگر امربهمعروف و نهيازمنکر زنده بماند، اسلام هم زنده میماند، احکام اسلام هم باقي میماند، هم در خانواده، هم در بازار، هم در خيابان، هم در اداره.
در مورد صدا و سيما به آنها که بايد گفت هرچه میگویي که اين دستگاه را اصلاح کنيد گوش نمیدهند مثلاً اين مردم مسلمان و مؤمنند، حالا اگر کسي بخواهد اخبار گوش دهد چرا در آن هم موسيقي میآوريد؟ اين را بگذاريد ساده باشد، همۀ اينها اسباب نگراني خاطر امام زمان(عج) است هرچه اينها کم شود بهتر است و جامعه سالمتر میماند.
خداوند شما را تأييد کند، خداوند به شما توفيق دهد، من هم از شما التماس دعا دارم.
[1]. نهج البلاغه، حکمت ٣٧٤ (ج4، ص89). «تمام کارهاي خير و جهاد در راه خدا در کنار امربهمعروف و نهيازمنکر مثل ذره آبي است که هنگام دميدن از دهان خارج ميشود در مقابل درياي مواج».