مسألۀ آموزش عملي خيلي اهميت دارد. الآن در خارج از کشور بيشتر روي آموزش عملي اهتمام دارند، اين فنون و حرفهها را بيشتر، اشخاصي که در جنبههاي عملي آموزش ميبينند ترقي ميدهند و پيشرفتها مديون زحمات و کار آنها است.
بايد در اين مسأله خيلي بيشتر سرمايهگذاري شود و دقت شود که محصول آموزشها براي ترقي مادي و معنوي مملکت مفيد باشد و اين کار محتاج برنامهريزيهاي دقيق و صحيح توسط افراد مجرّب، آزموده و مطلع است.
اميدوارم جامعۀ ما در اين امور به موفقيتهایي نائل شوند و به جایي برسد که اينقدر نيازمند بيگانگان نباشد، آنها محتاج ما باشند. مسلمان بايد به فکر ماديات و مقام نباشد، در اين فکر باشد که عزّت اسلام و جامعۀ مسلمانان را بيشتر کنيد و هرچه ميشود از ديگران بينيازتر شويد، اينها مرهون مسأله آموزش فني و حرفهاي است.