رسول الله صلى الله علیه و آله :شَعبانُ شَهری و رَمَضانُ شَهرُ اللّهِ فَمَن صامَ شَهری كُنتُ لَهُ شَفیعا یَومَ القِیامَةِ پیامبر صلى الله علیه و آله :شعبان ، ماه من و رمضان ماه خداوند است . هر كه ماه مرا روزه بدارد ، در روز قیامت شفیع او خواهم... بیشتر
سه شنبه: 8/فرو/1402 (الثلاثاء: 6/رمضان/1444)

اهمیت سرمایه‌گذاری در بخش آموزش عملی

مسألۀ آموزش عملی خیلی اهمیت دارد. الآن در خارج از کشور بیشتر روی آموزش عملی اهتمام دارند، این فنون و حرفه‌ها را بیشتر، اشخاصی که در جنبه‌های عملی آموزش می‌بینند ترقی می‌دهند و پیشرفت‌ها مدیون زحمات و کار آنها است.

باید در این مسأله خیلی بیشتر سرمایه‌گذاری شود و دقت شود که محصول آموزش‌ها برای ترقی مادی و معنوی مملکت مفید باشد و این کار محتاج برنامه‌ریزی‌های دقیق و صحیح توسط افراد مجرّب، آزموده و مطلع است.

امیدوارم جامعۀ ما در این امور به موفقیت‌هایی نائل شوند و به جایی برسد که این‌قدر نیازمند بیگانگان نباشد، آنها محتاج ما باشند. مسلمان باید به فکر مادیات و مقام نباشد، در این فکر باشد که عزّت اسلام و جامعۀ مسلمانان را بیشتر کنید و هرچه می‌شود از دیگران بی‌نیازتر شوید، اینها مرهون مسأله آموزش فنی و حرفه‌ای است.

نويسنده: